Rezervo nje Makine me Qera ne Vlore ose ne Aeroportin e Rinasit, Tirane


BB AUTO LOGO-upscaled_x2HOMEMAKINATRRETH NESHKONTAKTen_USENsqAL0
Rezervo nje Makine me Qera ne Vlore ose ne Aeroportin e makina me qera rinas  Rinasit, TiraneData e Marrjes
Data e DorezimitRezervo MakinenMAKINAT08
VETURE08
FUORISTRADE01SUPPORT
VLORE & AEROPORTI RINAS
REZERVIMI NË ÇDO KOHË
Misioni!
Dallimi është në detaje dhe kjo është arsyeja pse shërbimet tona të makinave me qira, në industrinë e turizmit dhe biznesit, dallohen për cilësinë dhe rehatinë, për t’ju ofruar një përvojë unike.

REZERVO DUKE NA TELEFONUAR
+355692245922
Vlorë, Shqipëri
+355 sixty nine 224 5922
data@bb-rentcar.Com
Orari i Punes
ZYRA
Non-Stop: 24 Ore
Orari i Punes
SHERBIMI I QIRADHENIES
Non-Stop: 24 Ore
FacebookInstagramGoogle Maps
© BB Rent Car – Designed by way of: INALBANIA.AL


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *